dinsdag 8 juni 2010

Salut Phara, ik ga naar de foyer

Quizzerkens! Het seizoen is om en we hebben nauwelijks gequizd, laat staan gequizblogd. Maar voor wie hier na al die tijd nog eens komt kijken: bedankt voor de betrokkenheid :-)

Gisteren genoten van een quiz in het Sint-Lievenscollege, Gent. Groot! Negentwintig ploegen, waaronder slechts één die er niet in slaagde punten te vergaren (ja, het was goed voor een klein applaus). Wijzelf gooiden onze acronimische SSEWBA-ornamenten overboord, konden ons hart ophalen aan één link (Mieke houd je vast aan de takken van de bomen), lieten een andere links liggen (de tweeledige antwoorden van de fotopuzzel vormden een woordketting) en eindigden daarmee niet onverdienstelijk op de 14e plaats (48 punten). In het opkijken naar grotere quizgoden ontmoetten wij: Kaakslag voor de natie (64 punten, 2e plaats) en Volgend jaar beter (66 punten, 1e plaats). Proficiat!

Rest ons de eer om een stelling van de quizmasters (Wim, Raf, Nick, in het bijzonder Hans) te weerleggen. Hans schreef:
De vier quizmasters hebben hun koppen bij elkaar gestoken en het wordt een mooie avond, al zeggen we het zelf (we moeten wel, niemand anders zegt het ooit).
Wij weerleggen dit en schrijven:
Jullie waren fantastisch.
PS Mogen wij ook andere kanalen aanbevelen? De laatste tijd sloven wij ons uit op het blogportaal van EOS. Lang leve bloggen. Groeten, en prettige zomer gewenst.

Geen opmerkingen: