dinsdag 26 februari 2008

Bericht vooraf...

Quizzerkes! Nee, geen verslag in de klassieke stijl van ons deze keer. Geen verslag over onze deelname aan de quiz van gisterenavond in de Stereo. Laten wij de moed zakken? Helemaal niet, wij kregen er zelfs een warm hart van, gisterenavond in de Stereo. Maar dat was niet deelnemen, dat was inrichten! En bij elke rol hoort een bepaalde schrijfstijl, en invalshoek. De invalshoek van dit blog is steeds die van een deelnemer geweest: kritisch, onafhankelijk, een beetje verwend, soms onwetend, soms kinderlijk en zo ook wel kwetsbaar. Daartegenover staat de stijl van de inrichtende macht, www.gent-quizt.be: majestueus, gezaghebbend, onfeilbaar, en vaderlijk: week na week beloning schenkend aan de meest godsvruchtigen onder ons.

Dit in acht genomen vreesden wij in onze eigen woordenvloed verstrikt te raken, wanneer wij een eigen quiz zouden gaan beschrijven alsof we een bezoeker waren. Daarom krijgen we hulp van Kaakslag Maarten, die als alles goed gaat vandaag nog voor een verslag zorgt, dat dan op dit blog zal prijken. Wij Laatste Woorden kunnen ons dan weer uitleven met een stapel berookte papiertjes, om binnenkort een analyse aan te bieden op www.gent-quizt.be, vanuit het (in ons geval zeer vergankelijke) perspectief van godheden. In afwachting van al dat moois (exacte release dates zijn er nog niet), alvast enkele sfeerfoto's.












2 opmerkingen:

pjotr007 zei

Belet de gelijkenissen tussen deze foto en die van vorige week

De radeloosheid op de achtergrond lijkt echter wel toegenomen...

hik zei

Het professionalisme bij overhandigen van de lotjes was overigens van een zeer hoog gehalte, een nieuwe carrière lonkt…
Ben wel benieuwd of de dame in de achtergrond tegen volgende week hersteld is van de grote schok die ze hier duidelijk te verwerken kreeg. We wensen haar uit naam van gent-quizt alleszins al veel sterkte toe.