dinsdag 16 oktober 2007

Ik Hoorde Zo Geirne de Veugelkes Schufelen

De derde quiz van het seizoen ging door in Het Zwarte Gat, Annonciadenstraat 16. We hebben deze keer onze camera niet thuisgelaten, en dat uit zich in al deze foto's, joepie! En aangezien hedendaagse camera's ook toelaten te filmen, hier ook twee sfeervolle fragmentjes, tegelijk ode aan gastheer Hans:





Bon, down to bussiness nu —en kort, want de foto's spreken voor zich. "Ik Hoorde Zo Geirne de Veugelkes Schufelen," dat was de groepsnaam waarmee wij voor het eerst sinds we Gents Quizzen de kop trokken. Tijdelijk, da's waar —één en ander hadden we te danken aan onze foutloze bladrondes wiskunde/monopolie-straten/katten— maar voor ons is dat toch een doorbraak.

Onze standen, alsjeblieft:
8/6.5.19/5.5.29/6.3.38/.../48.
Als evenknie kozen we deze week Heheheheuhehie, met
7/4.5.14/3.1.18/5.5.28/.../??
(vraagtekens, betekenende: ik weet het niet)
Bij de eerste tussenstand (19) waren we ex aequo eerste met Macchabi Dachau, bij de tweede (29) waren we eerste, bij de derde (38) waren we derde.

De eindstand hebben we ook gedeeltelijk kunnen neerpennen. Ziehier:
51 Macchabi Dachau
50 Kaakslag voor de natie
48 Ik Hoorde Zo Geirne de Veugelkes Schufelen
47 De Goeie
41.5 Italian Blow Job
40 Spieder Schwein mit Käse
39.5 Vrolijke Vrienden van Vertongen
38.5 ??
37 Mozzer
37 ??
36 ??
35.5 ??
34 ??
26.5 ??
25 ??

Als derde van vijftien ploegen, rijven we (naar onze schatting) 17 en 1/3 punten binnen (13/15*20).

Tot slot, enkele vergetelijke weetjes:
Mezen is kleinste stad / Die mannen waren Jonge Turken / Samim zingt Heater / Henry Cartier-Bresson is geen champagnemerk —wat we van Bollinger 007 wel kunnen zeggen— maar is een ster in the photographer's hall of fame.

Om af te sluiten, muziek!

11 opmerkingen:

pjotr007 zei

Waarlijk sterk van ons! Ik ben met een tevreden gevoel gaan slapen maandag. Al zal er pas ware euforie aan te pas komen als we op het hoogste schavotje staan, wat steeds minder onmogelijk lijkt.

Gelukkig is er geen geweld aan te pas gekomen bij het krabben van de lotjes ;-)

Op naar zaterdag, onze deelname aan Vlaanderen Quizt...

Thomas zei

Eepz,

maandag was inderdaad de beste prestatie ooit, waarvoor proficiat.
Ik koester de hoop dat het allemaal komt omdat ik ons team terug vervoegd heb ;-)

Greetz,
Thomas

Wouter7 ¶ zei

@thomas
Dat kan niet anders —ons gezelschap deze maandag verkiezen boven dat van Tom McCrea, dat heeft voor iedereen goede gevolgen.

pjotr007 zei

Het verslag van de heer Quizmaster Hik staat op het forum !

Twee duo's voor ons (2x muziek dus ik zit er voor niets tussen, bedankt A en Th) en een verwijzing naar deze blog (bedankt Mr Hik)

Volgende week een solo!

Anoniem zei

Wow wow wow wowwwww Pieter :p
Bedankt TOM voor Samim ja! :p

Anoniem zei

btw, ik zie trouwens maar 1 duo staan op 't forum?

pjotr007 zei

Ok, niet Th maar T, sorry, dacht dat Th de "Gay Music Specialist" was.

Het zijn twee duo's, telkens voor muziek (ook met 'The Go! Team') en telkens dezelfde twee teams, wij en Pro Forma. Zegt dit iets over onze beide muzieksmaak?

Unknown zei

Ja, blijkbaar bestaat er een muzikale overlap tussen jullie en onszelf (Pro Forma). Twee van mijn solo's ontnomen verdorie :-)

Ik zal jullie nog eens testen in den Bal Infernal volgende keer. Er ligt alweer een aardige dosis muziek klaar (das ook het enige dat al af is :-/)

Wouter7 ¶ zei

@raf

Oew het is weer maandag, en we staan te trappelen! Ja Raf, hopelijk zijn jullie intussen rond geraakt... wij van onze kant moeten de overmoed bedwingen: enerzijds is muzikale overlap goed, maar anderzijds zal het waarschijnlijk iets meer dan alleen muziek mogen zijn...

Unknown zei

Ik ben al een beetje verder dan alleen de muziek, maar ik heb nog tot 5 november om hem af te werken he. Vandaag is het meestrijden. ;-)

Wouter7 ¶ zei

@Raf - Merci voor de duiding, ik had het niet door maandagavond, ik had je niet Pro Forma aanzien. Ideaal eigenlijk om dit nu pas te vernemen, dan hebben we twee keer muzikale overmoed voor de prijs van één, nice. Enneuh, vijf november nadert, por por! :-) !