maandag 28 april 2008

Die ochtend in de mailbox

Quizgoden,

Na de opdoffer van vorige week zullen De Laatste Woorden vanavond verstek geven.

Er zullen echter wel waarnemers in de zaal zijn die ons in staat moeten stellen in de loop van de week een quizverslag te presenteren. Waaruit dan weer moet blijken dat onze waardering en devotie even groot blijft.

Met vriendelijke groet en spijt in het hart,

De Laatste Woorden

13 opmerkingen:

ciesvandekwis zei

oooooooooooo, 't was nochtans een heel leuke kwis die me aan de papschool deed terugdenken: kleurige stickers plakken, wie braaf is krijgt lekkers, wie slim is meer punten.
Mozzer is occasioneel met de goeie gaan samenspelen wegens personeelstekort, wat uiteraard in serieus wat gezuip en navenante concentratie resulteerde...
Soit, er was gelukkig nog een troostlotje om het leed van de 7e plaats te verzachten.

Unknown zei

Jammer maar jullie hebben de leukste gastquiz van het seizoen laten schieten. Weer geschift spul, echt iets voor jullie.

Wouter7 ¶ zei

Oela, ciesvandekwis en elmo bejubelen de Gilles, dat zal hen deugd doen. Ik begin zowaar spijt te krijgen want ik had gekund...(maar met drie laatste woorden schopt ge het niet ver, γνῶθι σεαυτόν)...benieuwd naar meer verslag.

MiGlainne zei

Niet pleuje een gasteeuh!

pjotr007 zei

Damn,

Ik heb echt de indruk dat het iets voor ons zou geweest zijn... Zeker nu ik de antwoorden al ken ;-)

De conclusie is dat we nimmer nog verstek zullen geven...

Proficiat aan de winnaars en aan de Gilles!

Unknown zei

Iemand zin en tijd om nu zaterdag (3 mei) de aartsmoeilijk Café Den Hemel-quiz in Gent mee te doen? Kwestie van samen met de Kaakslag te kunnen strijden voor de laatste plaats. :-)

pjotr007 zei

Dat is om 20u zeker?

In principe moet dat kunnen voor mij, maar let er op, ik ben het lid van de laatste woorden dat als belangrijkste eigenschap heeft talent rond zich te verzamelen...

Ik zou wel eens willen weten wat zo'n A-quiz inhoudt.

De andere leden van DLW hebben op één na zelfs niet op mijn voorstel om deel te nemen gereageerd ;-)

Unknown zei

Dan zijn we al met 4 dan, das goed. Waarschijnlijk zoeken we nog één iemand, moest er nog een 2de DLW-lid of andere Gentse quizzer zin hebben.

Anoniem zei

Zeg Wouter, dit berichtje heb je om 10:40 geplaatst, vanop je werk vermoed ik. Zou je niet een beetje oppassen...?

Wouter7 ¶ zei

@anoniem: Stel u het universum voor waarin iets van dergelijke aard mogelijk zou geweest zijn. De ganse Olympos-populatie draait zich om op zijn berg!

Unknown zei

Tiens, ik had hier deze nacht iets gepost en das niet te vinden. Blijkbaar te zat. :-/

In elk geval: Voor vanavond zijn we maar met 2 meer Pjotr, dus ik denk dat we beter iets anders gaan doen. Anderlecht - Brugge kijken op groot scherm bijvoorbeeld en supporteren voor Anderlecht! Sorry, hopelijk volgende keer beter.

pjotr007 zei

Geen probleem, ik was er stilaan ook achter gekomen dat er vanavond leukere dingen te doen zouden zijn dan afgaan in een muffe multi-functionele ruimte...

Greetz, P

wimm zei

Jammer, Raf en Pieter. Nu zal die laatste plaats ons waarschijnlijk niet meer kunnen ontsnappen. Klein sprankeltje hoop: hoorde van Nico dat de superronde over alternatieve eigthies muziek gaat, dat zou toch een kolfje thee naar mijn hand kunnen zijn. En er zijn 6 culinaire vragen. Wie weet. Maar we blijven realistisch.